«Tollak til Ingeborg» blir teater på Riksteatret  

«Det er et uhyre sterkt portrett og et intenst familiedrama» mente NRK om romanen. Foreningen Tiltak skaffer billetter når romanen blir teater til hele landet med Riksteatret.

Leserne og kritikerne var begeistret da «Tollak til Ingeborg» av Tore Renberg ble utgitt i 2020.  Historien om stabeisen Tollak berører folk over hele landet med 70.000 solgte eksemplarer av romanen.  Nå kommer sceneversjonen dramatisert av forfatteren selv.

 

Fem skuespillere, blant dem Andrine Sæther og Malene Wadel (kjent fra TV-seriene «Lykkeland» og «Evy og alltid») står på scenen i dette intense dramaet om kjærlighet, blodsbånd, vold og avmakt.

Sagt om boken: «Intet mindre enn en drivende god og ubehagelig litterær thriller.» , VG, 6 

Foreningen Tiltak skaffer billetter der du bor.  Se www.riksteatret.no for reiserute og meld interesse til Geir på geir@tiltak.org.  Førstemann til mølla vil gjelde også her.

FORENINGEN TILAK KREFT- 
OG HJERTESYKEBARN

Vi arbeider for å gi kreft- og hjertesykebarn og deres pårørende et nødvendig pusterom i en ellers tøff og krevende hverdag. Støtt vårt arbeid for å gi disse barna en opplevelse vi andre tar for gitt.

Foreningen Tiltak logo i hvit
FØLG OSS I SOSIALE MEDIER
KUNDESERVICE

905 16 066

Åpningstider 10.00 – 15.00

Epost: Kundeservice@tiltak.org
Andre henvendelser: Se kontaktskjema