Tiltak inviterer til romantikkens hovedstad

Notre Dame, Eiffeltårnet, Louvre, Versailles, Sacre Coeur, Montmartre, Triumfbuen, Champs-Elysées, Latinerkvarteret, Musée d’Orsay … Hvor skal man begynne og slutte i Paris? Blir man noen gang ferdig med byen? Neppe.

«Våren i Paris kan være vakker», heter det i sangen.  Paris er verdens ukronede kulturmetropol og romantikkens hovedstad. Ingen steder finnes like vakre og storslåtte monumenter, fascinerende kunstnertradisjon, frivol livsglede, gastronomi, vinkultur og mote. I flere hundre år har byen definert den gode smak, vært arnested for nye trender, politiske nyvinninger og samtidig et levende museum for forgangne tider – alt på en gang. Paris er da også verdens mest besøkte reisemål.

Innimellom det kulturelle strevet må du ta deg tid til å nyte! Paris er gastronomiens Mekka – folk valfarter hit for å oppleve det beste et kjøkken kan fremskaffe. Råvarene finner du i spesialforretningene; bakere, konditorier, slaktere, grønnsakhandlere og delikatesseforretninger. I Paris har supermarkedene ennå ikke overtatt alt, heldigvis.

Atmosfæren i Paris må bare oppleves. Ta deg en tur om kvelden til Marais, Belleville, Chinatown eller Latinerkvarteret og nyt mylderet og inntrykkene! Om kvelden kan du også velge og vrake i konserter, teatertilbud og arrangementer av alle slag.

Foreningen Tiltak har gleden av å spandere en vårtur til Paris med reise og opphold på noen foreldre.  Benytt sjansen til å nyte voksenlivet og kjærligheten i byen som har alt.  Send en e-post til Geir på geir@tiltak.org og meld deres interesse.

Legg igjen en kommentar