Sissel Kyrkjebø skapte julestemning

Ingen synger julen inn som Sissel Kyrkjebø! Sissel er ikke bare Norges største kvinnelige sanger, hun er også en av Skandinavias mest folkekjære artister. Blant publikum på hennes førjulskonsert var også noen med billetter fra Foreningen Tiltak.

Sissel Kyrkjebø skuffer aldri de mange fremmøtte på hennes julekonserter. Sissel stråler og virker ualminnelig avslappet og trygg der hun entrer scenen smilende og elegant. Fra første tone brer vellyden seg utover salen som et velgjørende teppe, som om hun vil kompensere for høstmørket ute. Den flotte, krystallklare og klangfulle stemmen er det folk er kommet for å høre.

Julestemning, fantastisk sangprakt, flott innramming i Oslo Konserthus, det var bare å lene seg bakover og nyte, nyte julens komme, nyte tradisjonene, roen og stemningen. For mange av de fremmøtte blir det liksom ikke ordentlig jul før Sissel har sunget julen inn. Hun og Sølvguttene er vel de største eksponentene for god, gammeldags julestemning nasjonen kan oppdrive.

Sissel spenner over et meget bredt spekter, og alle de tilstedeværende følte nok de hadde fått sitt denne kvelden. Dermed kunne et fullsatt Oslo Konserthus, deriblant noen heldige med billetter fra Tiltak, begi seg ut i Oslonatten med en god følelse.

Legg igjen en kommentar