Stig Henrik Hoff i «Per Hansen – en trofast mann»

Stig Henrik Hoff legger ut på turné med Riksteatret neste år, i forestillingen «Per Hansen – en trofast mann». Dette blir et saftig, humoristisk, dampende erotisk og ærlig stykke, som handler om voksen kjærlighet, kompliserte livsvalg og om å holde ut dette livet. Foreningen Tiltak skaffer billetter.

Bilde: Riksteateret

Stykket er skrevet av Siri Broch Johansen og handlingen utspiller seg et sted i Finnmark.  På scenen står også Ida Løken Valkeapää og Hanne Tømta har regiansvaret.

Per Hansen er en helt vanlig mann. Han er gift med Valborg og far til Bodil. Han driver Hertz bilutleie på den veldig lokale flyplassen. Per Hansen har ingen hemmeligheter. Bortsett fra den om Silje Jansen.

Siri Broch Johansen setter et rått og nakent lys på det mørke landskapet inni og rundt oss på en genuin, sår, men også fornøyelig måte – med et språk vi nok ikke har hørt maken til på en norsk scene.

Foreningen Tiltak har billetter flere steder i landet.  Sjekk reiseruten på www.riksteatret.no og kontakt Geir på geir@tiltak.org

 

FORENINGEN TILAK KREFT- 
OG HJERTESYKEBARN

Vi arbeider for å gi kreft- og hjertesykebarn og deres pårørende et nødvendig pusterom i en ellers tøff og krevende hverdag. Støtt vårt arbeid for å gi disse barna en opplevelse vi andre tar for gitt.

Foreningen Tiltak logo i hvit
FØLG OSS I SOSIALE MEDIER
KUNDESERVICE

905 16 066

Åpningstider 10.00 – 15.00

Epost: Kundeservice@tiltak.org
Andre henvendelser: Se kontaktskjema