Nina Lykkes «Nei og atter nei» til teaterscenen

Det blir humor og gjenkjennelige hverdagsproblemer, når «Nei og atter nei» blir teater på scener over hele landet. Og Foreningen Tiltak har billetter flere steder.

«Nei og atter nei» av Nina Lykke, er en skarp, morsom og ubehagelig roman om kjernefamiliens kår i et samfunn hvor øyeblikkets lyst er den edleste ledestjerne.  Her er ingenting så drøyt at det ikke kan forsvares med individets trang til frihet. 

 

Med kritikerroste Maren Bjørseth i registolen og Ingunn Øyen, Anders Mordal og Mari Hauge Einbu på scenen, skal dette bli en fest av en forestilling, som mange vil kjenne seg så altfor godt igjen i. Nina Lykke sparer ikke på kruttet når hun tar tidsånden på kornet og får oss til å le av oss selv.

 

Foreningen Tiltak har muligheter for billetter flere steder over hele landet.  Sjekk www.riksteatret.no for turnérute og send billettønsker til geir@tiltak.org.

 

FORENINGEN TILAK KREFT- 
OG HJERTESYKEBARN

Vi arbeider for å gi kreft- og hjertesykebarn og deres pårørende et nødvendig pusterom i en ellers tøff og krevende hverdag. Støtt vårt arbeid for å gi disse barna en opplevelse vi andre tar for gitt.

Foreningen Tiltak logo i hvit
FØLG OSS I SOSIALE MEDIER
KUNDESERVICE

905 16 066

Åpningstider 10.00 – 15.00

Epost: Kundeservice@tiltak.org
Andre henvendelser: Se kontaktskjema