Imagine Dragons inntar Oslo Spektrum

Imagine Dragons slapp i vinter ny skive, og det betyr omfattende turné som også tar turen innom Norge. Og Foreningen Tiltak har billetter.

  1. oktober spiller amerikanske Imagine Dragons i Oslo Spektrum. Dette blir bandets første arenakonsert i Norge, ifølge arrangør Live Nation.

I kjølvannet av debutalbumet «Night Visions» som kom høsten 2012, solgte bandet ut både Rockefeller og deretter Sentrum Scene i 2013, og var også å se på Bergenfest og Slottsfjell. I fjor sommer var Imagine Dragons hovedattraksjon på Hove, etter det festivalen kalte «en enorm etterspørsel». Konserten endte imidlertid med å få dårlig mottakelse av anmelderne.

«Night Visions» lå på VG-listen i over et år, og nå følger bandet opp med «Smoke + Mirrors», som ble sluppet 16. februar. 24. februar spilte forøvrig bandet en overraskelseskonsert om bord på et fly 35.000 fot over bakken, kalt «Live at 35».

  1. oktober er de altså klar for Norge og Oslo Spektrum, og Foreningen Tiltak har billetter. Kontakt Tonje på tonje@tiltak.org om du vil få med deg konserten.

Legg igjen en kommentar