Ny forestilling om Elling – «Bare Elling»

Riksteatret setter opp en ny Elling-forestilling til høsten, «Bare Elling». Forestillingen er karakterisert som en ganske morsom fortelling om ensomhet. Foreningen Tiltak har billetter flere steder!

Foto: Riksteateret

Riksteatret skal til høsten ut med en ny Elling-forestilling, «Bare Elling» basert på Ingvar Ambjørnsens siste Elling-roman, «Ekko av en venn».  Per Christian Ellefsen skal selvsagt spille Elling også denne gang, mens Anne Marie Ottersen spiller enkefru Annelore Frimann-Clausen som Elling bor til leie hos.  Med seg på scenen får de Anne Regine Ellingsæter og Thomas Bipin Olsen, mens Petter Næss har regi.  Lars Lillo-Stenberg har skrevet ny musikk til stykket.

«Bare Elling» er en morsom og gripende skildring av et ensomt menneske med mange meninger og sterke nevroser, som svært mange vil kjenne seg igjen i.  Det er gått 20 år siden sist og både Ellings mor og Kjell Bjarne har gått bort, og Elling savner dem begge.

Foreningen Tiltak har billetter flere steder i landet.  Sjekk reiseruten på www.riksteatret.no og kontakt Geir på geir@tiltak.org

FORENINGEN TILAK KREFT- 
OG HJERTESYKEBARN

Vi arbeider for å gi kreft- og hjertesykebarn og deres pårørende et nødvendig pusterom i en ellers tøff og krevende hverdag. Støtt vårt arbeid for å gi disse barna en opplevelse vi andre tar for gitt.

Foreningen Tiltak logo i hvit
FØLG OSS I SOSIALE MEDIER
KUNDESERVICE

905 16 066

Åpningstider 10.00 – 15.00

Epost: Kundeservice@tiltak.org
Andre henvendelser: Se kontaktskjema