Foreningen Tiltak jobber for alvorlig syke barn og deres pårørende, i tiden utenfor sykehuset. Vi har ikke til hensikt og verken sette en agenda for politikken, eller å fokusere på behandlingsmetoder. Vårt fokus ligger på perioden utenfor sykehuset med det mål å gi den syke  og dens familie et positivt avbrekk i hverdagen. Om så bare for en kort stund. I 2015 har vi drevet vårt arbeid i 10 år og vil fortsette med dette også  fremover.[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Hvem er medlem?

Foreningen Tiltak er til for alle som har et kreft- eller hjertesykt barn og som ønsker å få noen pusterom i hverdagen. Våre tiltak retter seg mot barna og deres pårørende i tiden mellom sykehusoppholdene.

 

Medlemskap koster ingenting og medlemmene melder selv sine ønsker og hva de vil delta på. På våre nettsider og sider i sosiale media kan du lese om kommende tiltak som du kan delta på.

Hos oss finner du familer fra hele landet, alle med det til felles at de har et eller flere alvorlig syke barn. Ønsker du å få vite mer om oss og vårt arbeid kan du kontakte daglig leder Geir Andersen på geir@tiltak.org

[blockquote text=»Er du pårørende av et kreft- eller hjertesykt barn kan vi hjelpe deg med å få et pusterom i hverdagen – og få oppleve tiltak friske tar for gitt!» show_quote_icon=»yes» quote_icon_color=»#ffffff» text_color=»#ffffff»]

Hva kan Tiltak gjøre?

Foreningen Tiltak jobber for alvorlig syke barn og deres pårørende i tiden mellom sykehusoppholdene. Gjennom vårt arbeid ønsker vi å bidra til å gi den syke og dennes familien får mulighet til å være som familier som ikke er rammet av sykdom. Om så bare for en kort stund. I 2015 har vi drevet vårt arbeid i 10 år og vil fortsette med uforminsket styrke også i tiden fremover.

Gjennom innsamlede midler tilrettelegger vi for opplevelser, alt fra konserter, teater, turer og fotballkamper til skreddersydde arrangementer. Vi har årlig julecruise til København hvor man kan møte familier i samme situasjon og samtidig få mulighet til å oppleve førjulstiden i Kongens by. Vi bidrar til opplevelser der familien kan være sammen og hente seg inn. Å leve i en familie med alvorlig syke barn kan oppleves som om tiden stopper opp, men verden rundt gjør det ikke. Tid til å fokusere på seg selv og de nære relasjoner forsvinner og kan gi nye utfordringer. Våre storbyweekender er tiltak som gir viktige pusterom. Her får man mulighet til å fokusere på hverandre og samle ny energi til å fortsette det viktige arbeidet hjemme.

For oss handler det om å bidra til små pusterom for store og små.  Listen over gir et lite innblikk i det arbeidet og de tiltak vi utfører.

Kommende aktiviteter:

.

[latest_post type=»image_in_box» number_of_colums=»2″ order_by=»date» order=»DESC» title_tag=»h3″ display_category=»0″ display_time=»0″ display_comments=»0″ display_like=»1″ display_share=»1″ number_of_posts=»3″ category=»kommende-aktivitet» text_length=»55″]
[button target=»_self» text=»Se flere aktiviteter» link=»/wp/vare-aktiviteter»]

Møt medlemmer

Hvert år gjennomfører Foreningen Tiltak en hel rekke små og store tiltak. For de som lever med et alvorlig sykt barn endres hverdagen radikalt, og de helt enkle små ting blir umulig å få til. Å planlegge dager fremover blir en umulighet. Derfor er et av de mest populære og kanskje viktigste tiltak vi gjennomfører reiser i inn og utland. Foreningen Tiltak tilrettelegger for at foreldre, søsken og hele familier får mulighet til å reise bort noen få dager – oppleve nye ting og være sammen. Dette er viktig for psyken, forholdet og det å kunne igjen få oppleve å leve tilnærmet normalt.

eurodisney1

Tur til EuroDisney

En mamma, en pappa, to ungdommer og minstemann på ni som flydebuterte på denne turen – på tur til EuroDisney. Stian på ni er hjerte/lungesyk og har hatt flyforbud av legene, men fikk nå klarsignal og lov til å prøve seg for denne turen.

[button size=»medium» target=»_self» text=»LES MER» link=»http://foreningentiltak.no/wp/reisebrev-fra-eurodisney/»]
Medlem_sindre

Historien om Sindre og Kari

Lille Sindre til verden med hastekeisersnitt. Han var hjertesyk og hadde Down syndrom. Starten på livet ble tøff og krevende. Les historien til Kari og  Sindre her.

[button target=»_self» text=»LES MER» link=»http://foreningentiltak.no/wp/reisebrev-fra-paris/»]

Tur til London

«Hei, jeg ringer fra foreningen Tiltak for å fortelle at vi syns dere fortjener en tur til London» Jeg ble helt satt ut! Fortjente vi det? Jeg som syns det var helt nydelig bare det å kunne søke. Da kjente jeg på første gang på lenge at det for oss foreldre nå faktisk var en mulighet til å ha noen dager fri og den påminnelsen var jeg takknemlig for. Nå skulle vi faktisk gjøre det også! Bare være kjærester – i London!

[button size=»medium» target=»_self» text=»LES MER» link=»http://foreningentiltak.no/london/»]

Bli medlem

Dersom du har et barn som er rammet av kreft eller en hjertesykdom kan du delta i Foreningen Tiltak sine arrangementer. Meld din interesse ved å fylle ut og sende inn skjemaet under knappen «Bli medlem». Ønsker å ta en prat for å høre mer, kan du kontakte oss på telefon 22 55 00 34.

[button target=»_self» text=»Søk medlemskap» link=»http://foreningentiltak.no/kontakt/»]
FORENINGEN TILAK KREFT- 
OG HJERTESYKEBARN

Vi arbeider for å gi kreft- og hjertesykebarn og deres pårørende et nødvendig pusterom i en ellers tøff og krevende hverdag. Støtt vårt arbeid for å gi disse barna en opplevelse vi andre tar for gitt.

Foreningen Tiltak logo i hvit
FØLG OSS I SOSIALE MEDIER
KUNDESERVICE

22 55 00 34

Åpningstider 10.00 – 15.00

Epost: Kundeservice@tiltak.org