Foreningen Tiltak inviterer til Tusenfryd!

Lørdag 29. april åpne Tusenfryd dørene for sesongen, med den nye berg-og-dalbanen «Storm» som ny og spennende attraksjon. Foreningen Tiltak vil gjerne at flest mulig skal få oppleve parken som omtales som «En reise i latter spenning og glede», og spanderer billetter på alle som ønsker seg det!

Det går mot lysere tider og snart åpner fornøyelsesparken Tusenfryd dørene for sesongen, med flere nyheter og nye attraksjoner.  Nytt på Tusenfryd i år er en ny, stor berg-og-dalbane, «Storm» som faktisk er den største av sitt slag i hele Europa.  Det varsles at denne vil gi et ordentlig adrenalin-kick, hengende under banen i nesten 100 km/t!  Og høydeforskjellen er på hele 33 meter.

«Storm» ligger i det nye temaområdet «Dragonville» som er en skikkelig eventyrverden med drager, riddere, mørke og dype fangehull.  Her ligger også et nytt spisested og et lokalt handelshus.   Det er med andre ord mye å glede seg til når Tusenfryd åpner dørene for sesongen lørdag 29. april.

Foreningen Tiltak vil gjerne spandere billetter på alle som ønsker det gjennom hele sesongen.  Kontakt Geir på geir@tiltak.org for billetter.  Husk å oppgi ønsket dato og hvor mange dere er.

FORENINGEN TILAK KREFT- 
OG HJERTESYKEBARN

Vi arbeider for å gi kreft- og hjertesykebarn og deres pårørende et nødvendig pusterom i en ellers tøff og krevende hverdag. Støtt vårt arbeid for å gi disse barna en opplevelse vi andre tar for gitt.

Foreningen Tiltak logo i hvit
FØLG OSS I SOSIALE MEDIER
KUNDESERVICE

905 16 066

Åpningstider 10.00 – 15.00

Epost: Kundeservice@tiltak.org
Andre henvendelser: Se kontaktskjema