Foreningen Tiltak inviterer til Tusenfryd!

Foreningen Tiltak vil gjerne at flest mulig skal få oppleve parken som omtales som «En reise i latter spenning og glede», og spanderer billetter på alle som ønsker seg det i hele juli!

Nytt på Tusenfryd i fjor var en ny, stor berg-og-dalbane, «Storm» som faktisk er den største av sitt slag i hele Europa.  Denne gir et ordentlig adrenalin-kick, hengende under banen i nesten 100 km/t!  Og høydeforskjellen er på hele 33 meter.

«Storm» ligger i temaområdet «Dragonville» som er en skikkelig eventyrverden med drager, riddere, mørke og dype fangehull.  Her ligger også et nytt spisested og et lokalt handelshus.   Det er med andre ord mye å glede seg til på Tusenfryd. Også denne sesongen!

Foreningen Tiltak vil gjerne spandere billetter på alle som ønsker det i hele juli.  Kontakt Geir på geir@tiltak.org for billetter.  Husk å oppgi ønsket dato og hvor mange dere er.

 

FORENINGEN TILAK KREFT- 
OG HJERTESYKEBARN

Vi arbeider for å gi kreft- og hjertesykebarn og deres pårørende et nødvendig pusterom i en ellers tøff og krevende hverdag. Støtt vårt arbeid for å gi disse barna en opplevelse vi andre tar for gitt.

Foreningen Tiltak logo i hvit
FØLG OSS I SOSIALE MEDIER
KUNDESERVICE

905 16 066

Åpningstider 10.00 – 15.00

Epost: Kundeservice@tiltak.org
Andre henvendelser: Se kontaktskjema