Stormfulle høyder blir teater

Alle kioskromaners «mor», Stormfulle høyder blir nå teater ved Riksteatret, og skal besøke 54 steder over hele landet. Foreningen Tiltak skaffer billetter.

Emily Brontës romanklassiker «Stormfulle høyder» er en av tidenes største kjærlighetsfortellinger. Catherine og Heathcliffs intense kjærlighet er tidløst fascinerende. Drevet av fortvilelse, hevngjerrighet og sjalusi. Og av naturens destruktive, stormfulle krefter.  

I Riksteatret oppsetning står Emma Bones (fra NRKs «Heimebane») og Sverre Breivik (Metteson) på scenen som Catherine og Heathcliff, i en moderne versjon av den britiske klassikeren. En fargerik og musikalsk forestilling om kjærlighet og ødeleggende krefter. 

Foreningen Tiltak har muligheter for billetter flere steder over hele landet.  Sjekk www.riksteatret.no for turnérute og send billettønsker til geir@tiltak.org.

FORENINGEN TILAK KREFT- 
OG HJERTESYKEBARN

Vi arbeider for å gi kreft- og hjertesykebarn og deres pårørende et nødvendig pusterom i en ellers tøff og krevende hverdag. Støtt vårt arbeid for å gi disse barna en opplevelse vi andre tar for gitt.

Foreningen Tiltak logo i hvit
FØLG OSS I SOSIALE MEDIER
KUNDESERVICE

905 16 066

Åpningstider 10.00 – 15.00

Epost: Kundeservice@tiltak.org
Andre henvendelser: Se kontaktskjema