Foreningen Tiltak inviterer hele familien på sommeravslutning på Tusenfryd lørdag 27. juni.  De tøffeste kan prøve seg på SpinSpider og SpeedMonster, eller en hyggelig rusletur i parken og prøve de litt mindre spektakulære Ballongferden eller Bestefars Bil.

Lørdag 27. juni inviterer Foreningen med hele familien til Foreningen Tiltaks store sommeravslutning i fornøyelsesparken Tusenfryd.  Parken har over 30 attraksjoner med stort og smått.  Fra de villeste for de virkelig tøffe, til de koselige for de aller minste.

Av attraksjoner har vi allerede nevnt SpinSpider som er en monsterkarusell i verdensklasse og SpeedMonster som har en akselerasjon fra 0 til 90 km/t på 2 sekunder.  Ellers er det den nyeste Thors Hammer som tar deg inn i en ny dramatisk verden i 4D, Thunder Coaster, Sommerfuglene og Tømmerstupet. Og selvfølgelig BadeFrydelven og Blekkspruten.  Mye å velge mellom og mye moro for både store og små.  Dette blir gøy!

Vi møtes kl 13.00 utenfor billettlukene, hvor vi vil dele ut billetter.  Påmelding til Geir på geir@tiltak.org.  Påmeldingen må inneholde antall voksne og antall barn, og hvor mange av barna som er under 95 cm høye.