Sissel Kyrkjebø – Sissels Jul!

Ingen kan vel skape julestemning som hele Norges Sissel Kyrkjebø.  Billettene til hennes julekonsert på Operaen i Oslo 27. november er allerede lagt ut, og Foreningen Tiltak har sikret billetter.

Det føles som det er noe uatskillelig med jul og Sissel Kyrkjebø. Står hun ikke alltid der, som en av våre nasjonale helligdommer, i fin kjole og synger julesanger finere enn noen andre?  Etter flere år med utsolgte konserthus i Sør-Norge og Sverige legger Sissel i år opp til en turnerute gjennom Danmark, via Reykjavik og i Norge fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

Til årets turné har Sissel invitert med seg musikere i verdensklasse. Hun har også med seg tre London-korister som har jobbet med et stort antall verdensartister: Wayne Hernandez (Tina Turner, Tori Amos, Madonna, Yusuf Islam m.fl.) Sam White (Duran Duran, David Gray & Annie Lennox m.fl.), Phebe Edwards (Rod Stewart, Westlife, Adele, Donna Summer, James Brown, Jessie J m.fl.).

Konserten vil være forankret i et moderne souluttrykk, med mye energi og varme og tradisjonelle sanger som lokker førjulsstemningen frem.  Foreningen Tiltak har billetter 27. november kl 17.30 i Den Norske Opera & Ballett

7 kommentarer til «Sissel Kyrkjebø – Sissels Jul!»

  1. Tilbaketråkk: order ivermectin 3 mg
  2. Tilbaketråkk: ivermectin for sheep
  3. Tilbaketråkk: zithromax for uti

Legg igjen en kommentar