Foreningen Tiltak | Reisen til Julestjernen

Reisen til Julestjernen

09 mar Reisen til Julestjernen

Den ikoniske juleforestillingen Reisen  til Julestjernen kommer til Folketeateret i november – og vi har billetter den 14. november kl. 11.00.

Reisen til Julestjernen er en klassisk julefortelling, og har gjennom både teater- og filmversjonen blitt en sentral del av juletradisjonene for mange nordmenn.

Forestillingen handler om Sonja og hennes søken etter julestjernen. Hun vil gi denne til kongen som sørger over tapet av sin datter Gulltopp. Forestillingen tar opp klassiske temaer som kampen mellom det gode og det onde, og de svakes kamp mot de sterke.

Forestillingen har tidligere gått på Nationaltheatret, men får nå premiere her på Folketeateret i regi av Scenekvelder. I deres versjon går man tilbake til røttene og de originale ambisjonene, noe som kommer tydelig frem både i kostymer, kulisser og i musikken fra orkesteret.

Foreningen Tiltak har billetter. Kontakt Geir på geir@tiltak.org.   Ved stor interesse fordeles billettene ved loddtrekning.