Foreningen Tiltak | One Direction tilbake i Norge

One Direction tilbake i Norge

25 jun One Direction tilbake i Norge

Fredag 19. Juni var endelig boybandet tilbake i Norge, denne gang gjestet de en nesten fullsatt Ullevål Stadion. Godt over 23 000 mennesker fikk oppleve en nydelig sommerkveld i Oslo med de britiske idolene, blant dem noen med billetter fra Foreningen Tiltak.

One Direction ble først kjent via TV-serien X-factor hvor de raskt ble de store publikumsfavorittene. Albumene deres har solgt i store mengder og guttene har toppet de fleste hitlister verden over, så det var mange forventningsfulle fans som gledet seg stort til kveldens konsert.

Et hylende publikum kunne nesten høres til andre siden av byen da bandet åpnet konserten med sin store hit «Clouds» fra deres siste album, akkompagnert av det første av kveldens fyrverkeri.

Bandet flørter med publikum, de leker og holder taler til ellevill jubel. I en og en halv time tar de oss med ut i en energisk popverden med kjente og kjære hits som «Little Things», «The best song ever» og «What makes you beautifull».

Gjengen leverte fengende popmusikk fylt med guttete energi og store mengder musikkglede, -vi håper våre gjester på konserten hadde en flott sommerkveld.