Det blir fest i Kardemomme by. Og du er invitert!

Kardemomme by er tilbake på Riksteateret. NB! Forestillingen er utsatt inntil videre. Ny dato kommer.

I Kardemomme by bor gamle Tobias, pølsemakeren, trikkefører Syversen og barberer Sørensen. Tommy og tante Sofie og vesle Kamomilla. Og politimester Bastian som aldri har lyst til å arrestere noen. Rett utenfor byen bor det tre røvere som heter Kasper, Jesper og Jonatan. De har også lyst til å være med.

Foreningen Tiltak har billetter til forestillingen på Riksteateret. Ta kontakt med Geir på geir@tiltak.org ved interesse.