Isac Elliot-hysteri i Oslo

Det var grensende til helt vilt i Oslo Spektrum da finske Isac Elliott entret scenen. Blant et publikum i ekstase, var også noen med billetter fra Foreningen Tiltak.

 

Mange jenter ble reddet ut av en trang, svett og varm sal og båret i sikkerhet allerede før showet med Nordens Justin Bieber startet i Oslo Spectrum nylig. Hele 7000, deriblant noen som hadde fått billetter fra Foreningen Tiltak, hadde funnet veien til den utsolgte konserten med Isac Elliot. Til tross for at finnen ennå ikke har fylt 14 år, greide han på mesterlig vis å få salen i kok.

Isac Elliot er Finlands største artist i sosiale medier med over 185 000 følgere på Instagram, 98 000 likes på Facebook og mer enn 43 000 følgere på Twitter. Singelen ”New Way Home”, som er produsert av norske Rykkinfella er sertifisert platina-status her i Norge og har over 10 millioner streams i Spotify Debutalbumet ”Wake Up World” gikk til topp 5 på VG lista og ble liggende i 12 uker. Han slapp nettopp DVD’en ”Dream Big – The Movie” og har en egen kolleksjon ute hos Cubus.

Vi håper opplevelsen svarte til forventningene for de med billetter fra Foreningen Tiltak. 

Legg igjen en kommentar