Teater for de minste: Høna, egget og reven

Det er ikke så gøy å være Høna når Egget hennes plutselig blir borte. Særlig ikke når hun finner en rev i reiret der Egget lå.

Riksteatret byr på en nyklekket teaterforestilling for de minste, og Foreningen Tiltak har billetter flere steder.

Her møter du Høna, en søt, selvopptatt og smånervøs eggemor. Og Reven, en smart og sosial type. Sammen legger de av sted på jakt etter det bortkomne Egget. Det blir en spennende og verdensomspennende reise.

Underveis møter de mange forunderlige eggsperter: en struttende og streng strutsemor, en pertentlig og plettfri pingvinfar, en hær hodeløse lus og en kappende, kuttende krokodille-kokke. Høna prøveruger mange egg, men ingen av dem føles helt riktig.

Høna, egget og reven er en morsom forestilling om vennskap, tilhørighet og motgang, og om barn som blir annerledes enn foreldrene hadde forventet. En hyllest til det uperfekte livet!

For barn fra 4 år og alle voksne.

Se www.riksteatret.no for spilleplan og kontakt Geir på geir@tiltak.org hvis du ønsker billetter.  Husk at som følge av smittevern er det begrenset antall billetter i salg, så det lønner seg å være rask.