Hiphop-musikal for hele familien

Lyst til å ta med ungdommen på en fartsfylt og livlig Hiphop-musikal? Her er muligheten for å gjøre noe sammen som fenger hos hele familien. Foreningen Tiltak har billetter!

Amina Sewalis kritikerroste roman «Hør’a Dagbok» skal på Riksteatret bli til en hiphop-musikal for hele familien! Her presenteres publikum for Nansi.  Hun er ikke så god i norsk og får tips om å begynne å skrive dagbok.  Egentlig har hun annet å gjøre, hun drømmer nemlig om å bli Norges største rap-stjerne!  

 «Hør’a dagbok» er en historie om å være ny i Norge. Om en sterk og kul jente som er full av pågangsmot og minst like tøff som mobberne i klassen. Hun er småfrekk og stor i kjeften, og stiller alltid opp for de svake.  

 Foreningen Tiltak har muligheter for billetter flere steder over hele landet.  Sjekk www.riksteatret.no for turnérute og send billettønsker til geir@tiltak.org.

FORENINGEN TILAK KREFT- 
OG HJERTESYKEBARN

Vi arbeider for å gi kreft- og hjertesykebarn og deres pårørende et nødvendig pusterom i en ellers tøff og krevende hverdag. Støtt vårt arbeid for å gi disse barna en opplevelse vi andre tar for gitt.

Foreningen Tiltak logo i hvit
FØLG OSS I SOSIALE MEDIER
KUNDESERVICE

905 16 066

Åpningstider 10.00 – 15.00

Epost: Kundeservice@tiltak.org
Andre henvendelser: Se kontaktskjema