Drømmen om en hvit jul på Riksteatret

Man skal være forsiktig med hva man ønsker deg til jul! Lena Kristin Ellingsen, Per Kjerstad, Gard B. Eidsvold og Cato Skimten Storengen ringer julen inn med et riktig fornøyelig julemareritt. Foreningen Tiltak har billetter!

Drømmen om en hvit jul. Det høres unektelig romantisk og hjertevarmt ut, men her skal man ikke la seg forlede.  

Det er lille julaften, og en gammel mor venter på sine to voksne sønner med familie. Kommer alle i år? Og sønnene dukker etter hvert opp. De synes det er slitsomt med den gamle, lam og blind som hun er. Hadde det ikke vært best for alle om hun… ja, du vet.  Og i det tanken er tenkt, banker det på døren.  

En kasse årgangsvin kommer på bordet. En stor kniv finner sitt offer. Løgn og sannhet skal avdekkes. Mors fortid skal belyses. Og det skal synges gamle sanger om igjen. 

Det blir fest og fyrverkeri, latter og gråt, pinnekjøtt og julegran og rikelige mengder julestemning når Statsteatret ringer julen inn sammen med Riksteatret og Nationaltheatret 

Foreningen Tiltak skaffer billetter der du bor.  Se www.riksteatret.no for reiserute og meld interesse til Geir på geir@tiltak.org.  Førstemann til mølla vil gjelde også her.

FORENINGEN TILAK KREFT- 
OG HJERTESYKEBARN

Vi arbeider for å gi kreft- og hjertesykebarn og deres pårørende et nødvendig pusterom i en ellers tøff og krevende hverdag. Støtt vårt arbeid for å gi disse barna en opplevelse vi andre tar for gitt.

Foreningen Tiltak logo i hvit
FØLG OSS I SOSIALE MEDIER
KUNDESERVICE

905 16 066

Åpningstider 10.00 – 15.00

Epost: Kundeservice@tiltak.org
Andre henvendelser: Se kontaktskjema