Kjøreregler i forbindelse med koloniseringen av Mars med Dagfinn Lyngbø

Den kjente og kjøre standup komikeren Dagfinn Lyngbø er endelig klart med nytt show. Kjøreregler i forbindelse med koloniseringen av Mars går på Latter og vi har billetter! NB! Ny dato!

Vi skal til Mars og dette er ikke noe Dagfinn Lyngbø har funnet på. NASA sier det. Og det er ikke så lenge til heller. Og det kan bli stress. Men hvorfor det? Har vi brukt opp jordkloden? Tar robotene over?

Dette er viktig å snakke om. Hvem skal vi sende først? Hvilket språk skal vi snakke der? Tar vi med homeopater? Skal vi ha høyre- eller venstrekjøring? Eller midt i, sånn som i Thailand? Er det fotballcup i helgen? Er det korpsseminar samtidig? Skal vi befolke en annen planet? Og kommer svigermor på besøk? Slik innledes beskrivelsen av showet på dets nettsider.

Forestillingen er utsatt til mars 2021 – har du fått billett ta kontakt for å ordne billetter. Foreningen Tiltak har billetter på ny dato den 3. desember 2021 kl. 19.00 på Latter. Kontakt Geir på geir@tiltak.org hvis du ønsker billetter.  

FORENINGEN TILAK KREFT- 
OG HJERTESYKEBARN

Vi arbeider for å gi kreft- og hjertesykebarn og deres pårørende et nødvendig pusterom i en ellers tøff og krevende hverdag. Støtt vårt arbeid for å gi disse barna en opplevelse vi andre tar for gitt.

Foreningen Tiltak logo i hvit
FØLG OSS I SOSIALE MEDIER
KUNDESERVICE

22 55 00 34

Åpningstider 10.00 – 15.00

Epost: Kundeservice@tiltak.org
Andre henvendelser: Se kontaktskjema