Gu kro gøy!

Mer enn 60.000 publikummere har så langt moret seg over Bjarte Hjelmelands Gu kor gøy! I løpet av den halvannen times lange forestillingen, skifter han klær, dialekt og personlighet 13 ganger.

Gu kor gøy! byr på et vell av morsomme karakterer, inkludert en bejublet parodi på Siv Jensen. I løpet av den halvannen times lange forestillingen skifter han klær, dialekt og personlighet 12–13 ganger. Tekstene er skrevet i samarbeid med humortopper som Lene Kongsvik Johansen, Ingrid Bjørnov og Pernille Sørensen.

«Seriøst moro, gu kor gøy!» VG (5)
«Begavet humor. Utmerkede tekster» Aftenposten
«En revy å bli glad av» Dagbladet (5)
«Bombe av humor og vidd» Bergens Tidende (5)